In samenwerking met de studieloopbaancoach, onderwijsmanager of decaan, kijken we wie voor dit programma in aanmerking komt en hoe de student het beste bereikt kan worden. In bijvoorbeeld een tweedaagse training voor groepen van maximaal 20 studenten wordt het volgende bereikt;


Resultaten voor de student:
- De student is zich opnieuw bewust van zijn reden van inschrijving en voelt of deze keuze nog aansluit bij waar zijn hart naar uitgaat en de invloed die het heeft op zijn gevoel van eigenwaarde.
- De student kent zijn eigen motivatie en weet welk commitment hij aangaat met zichzelf en de opleiding en wat dit voor hem betekent.
- De student weet wat zijn kwaliteiten zijn.
- De student is zich bewust van zijn tegenkracht(en).
- De student weet welke koers hij ingezet heeft en wat hij nodig heeft om deze te behouden.
- De student heeft een plan van aanpak om op koers te blijven en zijn studie af te ronden.

Resultaten voor de opleiding:
- De student heeft weer verbinding met de opleiding, medelangstudeerders, de studieloopbaancoach en de opleiding.
- De studieloopbaancoach is betrokken, leert de student beter kennen en kan inspelen op de talenten en tegenkrachten van de student.

Doordat wij maatwerk leveren is een training van een dag of bijvoorbeeld drie dagen ook mogelijk. Meer weten? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.


Ben jij Student?
Er verandert veel in je leven als student. Wellicht woon je voor het eerst van je leven op jezelf, valt je studie tegen, of ben je al een paar keer van studierichting veranderd. Misschien heb je al een baan en lijkt het belang van het afronden van je studie steeds minder noodzakelijk. Misschien lukt het telkens niet om je goede voornemens vol te houden en vraag je je af waarom dit is.
Heb je behoefte aan een frisse kijk op je studie? Of sta je voor een keuze in studie of stoppen? Wil je op speelse wijze, soms lachend, soms geraakt, aan de gang met jouw vragen samen met medestudenten?
Dan ben je van harte welkom tijdens een langstudeerderstraject van Better Be Me  je eigen antwoorden te vinden.

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner