Organisaties en personen waar wij nauw mee verbonden zijn.

www.itip.nl
Better Be Me is ontstaan vanuit het continueren van het voormalige aanbod voor jongeren van het ITIP. Wij zijn de 'dochter' die het ouderlijk huis verlaten heeft. We hebben een hele goede relatie met onze 'ouders'. Het ITIP staat echt achter ons en ondersteunt waar mogelijk. Dit waarderen wij zeer.

www.isabelleschneider.nl
De eigen praktijk van Isabelle, een van de oprichtsters van Better Be Me. 

www.irmaschepers.nl
De eigen praktijk van Irma, een van de oprichtsters van Better Be Me.

 

www.lazuli.nl
Bedrijf van Irma, een van de oprichtsters van Better Be Me. Ook onze locatie voor sessies en trajecten in de regio Utrecht.

www.izen.nl
Voor wie zijn of haar leven wil verdiepen, biedt Izen (Integrale Zen) een volwaardige spirituele praktijk aan, in je dagelijkse bestaan, precies zoals jij dat al leidt. Izen staat onder leiding van Maurice Knegtel Sensei, filosoof, auteur en een geautoriseerde Soto zen leraar in de traditie van Maezumi Roshi en Genpo Roshi. Isabelle Schneider is verbonden met deze stichting.

In-Venture
Bedrijf van Stijn Rost van Tonningen, ondersteuner van BBM. Verzorgen van traineeships, leiderschapstrajecten en begeleiden van managementteams. Een avontuurlijke reis naar de innerlijke mens waarbij de Oosterse vechtkunst vaak als metafoor wordt gebruikt.

www.wobben.com
Creatief, kundig en professioneel multi-talent. Geduldig brein achter de website van Better Be Me. 

www.jannekedejong.com
De prachtige foto's op deze website zijn gemaakt door Janneke de Jong. Fotograaf en regisseur van onder andere clips van Anouk en Trijntje Oosterhuis. 

www.juwelenschip.nl
Bijzonder inspirerend online magazine van uitgever Felix Erkelens waar schrijvers als Hans Korteweg en Maurice Knegtel artikelen publiceren.

www.facebook.com/Piekenofpiekeren/
Praktijk voor Stemgebruik, communicatie en expressie. Faalangst reductietrainingen voor jongeren.

 

e-max.it: your social media marketing partner