irma1Mede-oprichtster Better Be Me. Na een leven als berggids, projectleider, ambtenaar en account executive bij een reclameburo besloot ik mijn ondernemersbloed te volgen. In 2001 heb ik mijn eerste bedrijf Lazuli opgericht. Een bedrijf waarin werfkelders verhuurd worden voor trainingen en vergaderingen en waar ik mijn eigen praktijkruimte heb.

Sinds eind 2008 run ik het bedrijf samen met mijn echtgenoot Jan Schepers. Wij hebben samen twee zoons.

Doordat het werken met groepen en individuen mij zo na aan het hart ligt wordt Lazuli dit jaar verkocht. Hierdoor kan ik mij fulltime richten op het begeleiden van jongeren en volwassenen. Ik werk ervaringsgericht en spelenderwijs waarbij het lichaam een grote hulpbron is. Dit doe ik pragmatisch én intuïtief en ik hou er van om dingen concreet te maken waar dat niet lijkt te kunnen. Overzicht creëren in wat voelt als chaos om van daaruit weer zicht te krijgen op waar het werkelijk over gaat.
Naast mijn werk voor Better Be Me ben ik begeleider in het Persoonlijk Traject van het ITIP en heb ik mijn eigen praktijk voor volwassenen.

Het mensen bijstaan op hun weg, voor even of een langere tijd, heeft mij altijd aangetrokken. Ik ben heel dankbaar met jongeren te mogen werken. Deze groep ligt mij zeer na aan het hart. Als jongere kon het flink donker worden in mijn hoofd en zocht ik veel afleiding om dat maar niet te hoeven voelen. Dit had een hele negatieve impact op mijn leven en op de mensen om me heen. Dat kan ik terugkijkend goed zien. Pas tegen mijn dertigste trof ik iemand die mijn woordenstroom stopte. Iemand die me weer liet voelen zodat mijn hart weer kon gaan spreken. Dat is een keerpunt in mijn leven geweest. Ik gun het jongeren om op jongere leeftijd obstakels, levensvragen of heel praktische vraagstukken helder te krijgen zodat er meer ruimte ontstaat om te zijn wie je bent.

Ik heb de driejarige opleiding, de tweejarige energetische opleiding en psychodramatische werkvormen bij het ITIP gevolgd. Daarnaast volgde ik trainingen Voice Dialogue en Systemisch werken.

e-max.it: your social media marketing partner