Arthur1Het begeleiden van mensen op hun levenspad is wat ik het allerliefste doe. In alle openheid samen op zoek gaan naar vragen en knelpunten is keer op keer een spannend avontuur. Mijn begeleiding richt zich op je behoefte om wakkerder te worden, om meer aanwezig te zijn en te ontdekken wat voor jou van belang is in je verdere ontwikkeling. Ik ga er van uit dat iedereen zijn weg op zijn eigen wijze vindt.

Er is geen vaststaand, voorspelbaar traject. Het is steeds opnieuw maatwerk, afgestemd op jouw persoonlijk verhaal. En hoewel het af en toe best confronterend kan zijn als er wordt gemorreld aan bestaande patronen en opvattingen gebeurt dit altijd vanuit een liefdevolle basis.

In mijn persoonlijk geschiedenis speelt verslaving een belangrijke rol. Wat ooit begon als een geestverruimende ervaring die mijn eenzaamheid bedding gaf, eindigde als een benauwende gevangenis waar wanhoop de boventoon voerde. Het is een groot geschenk dat ik mij daarvan heb kunnen bevrijden. Terugkijkend kan ik nu zien dat deze periode mij ook veel gebracht heeft. De ervaring is leerweg geworden.

De driejarige opleiding van het ITIP die ik heb gevolgd van 2001 tot 2004 is een ankerpunt in mijn leven. Tot op de dag van vandaag bepaalt die ervaring mede mijn koers. Het belangrijkste wat ik daar heb geleerd is dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen ontwikkelingsweg. Je loopt die weg echter niet alleen, er zijn vele inspirerende helpers die met je meelopen.

Meditatie, yoga en stilte zijn wezenlijke pijlers in mijn bestaan. Ze helpen mij om de voortdurende wervelingen in mij zelf te laten voor wat ze zijn en ruimte te scheppen voor rust en inzicht.
Daarnaast is muziek mijn grote passie en voortdurende inspiratie. Tot tranen toe geroerd, stuiterend over de vloer of volledig weg spacen de ruimte in: muziek brengt mij steeds opnieuw in vervoering.

e-max.it: your social media marketing partner