Naast het kernteam van BBM hieronder een overzicht van de mensen waar we ook mee samenwerken. Dit kan gaan om gastdocentschap en/of de mogelijkheid tot het volgen van individuele begeleiding.


debbie1Lang heb ik niet geweten wat ik wilde worden, in plaats van doen wat ik wilde doen, haalde ik mijn drijfveer meer uit economisch onafhankelijk zijn en doen wat de buitenwacht van je verwacht. Rond mijn dertigste ging dit schuren, in de ogen van velen had ik een leuk leven, maar voelde me ongelukkig. Dit was rond mijn dertigste, tot die tijd had ik meerdere banen bij groothandels versleten en ik merkte dat op zoek naar mijn zoveelste baan, het niet aan al die vorige banen had gelegen, maar aan mijzelf.

Arthur1Het begeleiden van mensen op hun levenspad is wat ik het allerliefste doe. In alle openheid samen op zoek gaan naar vragen en knelpunten is keer op keer een spannend avontuur. Mijn begeleiding richt zich op je behoefte om wakkerder te worden, om meer aanwezig te zijn en te ontdekken wat voor jou van belang is in je verdere ontwikkeling. Ik ga er van uit dat iedereen zijn weg op zijn eigen wijze vindt.

george van veen1Ik ben opgeleid als HBO Maatschappelijk werker. Daarnaast ben ik rijkserkend vechtkunstleraar met dan-graden in de diverse vechtsportdisciplines. Ik heb ruim dertien jaar bij Justitie gewerkt als behandeltherapeut en vervangend sportinstructeur.

Enkele jaren geleden heb ik de Driejarige Opleiding en het basisjaar en verdiepingsjaar van de Energetische Opleiding gevolgd bij het ITIP.

myra bbm1Sinds 2011 werk ik als zelfstandig trainer en coach. Ik geef workshops en trainingen op school, coach individuele leerlingen en begeleid jongvolwassenen met adhd en autisme in hun dagelijks leven. Mijn achtergrond ligt in het maatschappelijk werk. Daarna heb ik me ontwikkeld bij het  ITIP en in Advaita, Onbeperkt Ontspannen voor Jongeren. Momenteel volg ik de energetische opleiding bij het ITIP.  Ik woon samen en ben moeder van 2 kinderen. 

veerleDe maatschappij heeft bepaalde verwachtingen van jongeren: op jonge leeftijd een studie kiezen, een (bij)baan en sport erbij, op stap met vrienden, op jezelf wonen. Daarnaast gebeuren er andere mooie en minder mooie dingen om je heen, er is veel afleiding door mobiele telefoons en social media. Wie ben jij in dat wereldje? Ga jij je eigen weg? Lukt het je om je hoofd boven water te houden met al de mogelijkheden die er tegenwoordig zijn? Het is mijn passie om met behulp van lichaamswerk, beweging en dromen (het onbewuste) samen met jou op onderzoek uit te gaan naar de thema’s en vragen die je daarin bezighouden.