Better Be Me is zijn wie je bent.

Wij bieden coaching voor jonge mensen van 17 tot en met 29 jaar.

Ons uitgangspunt is dat jij uniek bent, talenten hebt en obstakels tegenkomt. We werken op een persoonlijke, directe en respectvolle manier.
Wij gaan graag de verbinding ten volle met jou aan, en benoemen wat we zien en ervaren in het contact.
Voor ons is ervaren doen, meemaken en beleven om van daaruit tot nieuwe inzichten te komen en je te openen voor dat wat in je leeft.

Onze werkwijze is to the point, lichaamsgericht, spiegelend en praktisch.
Onze aanpak maakt je bewust van wat jij doet en laat in een situatie. Dit helpt je om vanuit jezelf tot ander handelen te komen, je hart te volgen en van daaruit je eigen keuzes te maken.

Better Be Me is er voor jou om je eigen antwoorden te vinden en te zijn wie je bent.

Voor wie?
De begeleiding is bedoeld voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen. Of het nu gaat om de keuze tussen werken en studeren, een zoektocht naar meer diepgang in je leven of meer zicht krijgen op wie jij werkelijk bent, het is moeilijk een klankbord voor jezelf te zijn.
Om begeleiding te krijgen hoef je niet per se gek, depressief of in de war te zijn. Wat we vaak terughoren is: “Ik wist niet dat het ook voor mij was.”

Veel voorkomende thema’s zijn:

• keuzestress
• drukte in je hoofd
• onzekerheid
• plannen/organiseren
• concentratieproblematiek
• omgaan met verlies, ziekte of pijn
• verslavingen

Wil je dichter bij jezelf komen, meer zelfvertrouwen krijgen en zijn wie je bent? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is mogelijk.

e-max.it: your social media marketing partner