Kom dichter bij jezelf.

Ben je in contact met jezelf? Wat leeft er in je aan gevoelens? Waar verlang je naar? Wat is je kracht? Op zoek naar ontspanning of rust in je leven? Wat wil je echt? We helpen je bij het vinden van jouw antwoorden op deze vragen.

Onze persoonlijke begeleiding maakt je bewust van wat jij doet en laat in een situatie. Dit helpt je om te handelen vanuit jezelf, je eigen keuzes te maken, te staan voor wie jij bent en wat je belangrijk vindt.

Tijdens de sessie maken we gebruik van verschillende werkvormen die je helpen te ervaren wat je voelt en wie je bent. En van daaruit een antwoord te geven dat voorbij gaat aan wat anderen zeggen: een antwoord dat echt van jou is. We werken met lichaamsbewustzijn, spel en expressie. Ook geven we je praktische handvatten.

De begeleiding is bedoeld voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen. Of het nu gaat om de keuze tussen werken en studeren of om een zoektocht naar meer diepgang in je leven, het is moeilijk een klankbord voor jezelf te zijn. Om individuele begeleiding te krijgen hoef je niet persé gek, depressief of in de war te zijn. Wat we vaak terughoren is: "Ik wist niet dat het ook voor mij was.".

Thema's die veel voorkomen zijn onder andere concentratieproblemen, keuzestress, drukte in je hoofd, onzekerheid, omgaan met ziekte, pijn of beperking en verslavingen.

Je kunt altijd een kennismakingsgesprek aanvragen. Tijdens dit gesprek kun je onderzoeken wat je vraag of thema is waarmee je aan de slag wilt. Er is alle ruimte om vragen te stellen. Samen kijken we of het klikt en het vertrouwd genoeg voelt om verder te gaan. 
De ervaring leert dat we tijdens een eerste kennismaking altijd meteen aan de slag gaan. Daarom is deze niet kosteloos. Mocht blijken dat het niet klikt en je geen vervolgafspraak maakt dan sturen we geen factuur. 

Zou je het fijn vinden om dichter bij jezelf te komen, meer zelfvertrouwen te krijgen en te worden wie je bent? Neem dan contact met ons op.

e-max.it: your social media marketing partner