via zelfkennis en zelfexpressie naar zelfvertrouwen 

In de periode van je leven waarin je volwassen wordt, meer verantwoordelijkheid draagt en de bescherming van thuis wegvalt, wil je graag zelf keuzes maken. Hoe doe jij dat eigenlijk?


De spannende levensfase waarin je tot ontplooiing komt, is niet altijd makkelijk. Je hebt al veel geleerd en je voelt dat het nu tijd wordt om meer over jezelf te weten. Waar ben je nieuwsgierig naar bij jezelf? Welke ideee╠łn, gevoelens en eigenschappen horen echt bij je en welke gebruik je, maar passen eigenlijk niet bij je?

Wil jij jouw talenten inzetten? Durf je expressie te geven en creatief te zijn? Of kies je liever de bekende en veilige weg? Allerlei vragen waarbij hulp en richting welkom is. Als je dicht bij jezelf blijft en je eigen spoor volgt, zal blijken dat je zelfvertrouwen groeit.

Heb je behoefte aan een frisse kijk op jezelf? Of sta je voor een keuze in studie of werk? Wil je op speelse wijze, soms lachend, soms huilend, aan de gang met jouw vragen samen met leeftijdgenoten? Dan ben je van harte welkom om tijdens deze dagen je eigen antwoorden te vinden.
We verblijven in een locatie in het natuurpark “d’Eislèck” (in het Duits “de Oesling”) in de Luxemburgse Ardennen.  Het uitwisselen van ervaringen bij het kampvuur en het maken van verschillende wandeltochten (waaronder een nachtwandeling) horen tot het programma.

 

e-max.it: your social media marketing partner