Je bent afgestudeerd en hebt je eerste baan. Of je hebt een ander pad bewandeld. 
De afgelopen jaren heb je ergens naar toegewerkt en een doel gehad. Ben je bezig op wat voor manier dan je leven vorm te geven en draag je verantwoordelijkheden.

Misschien studeer je nog of heb je dat nooit gedaan maar loop je met vragen, twijfels of onrust over jezelf en het leven dat je leeft.

En dan zit je op je bank en krab je je achter je oren en denkt: 'En nu? Is dit het? Is dit waar ik naartoe geleefd heb? Is dit mijn leven? Moet ik het hiermee doen? Is dit wat ik wil? Is dit wie ik ben?'

Tijdens deze meerdaagse staan we uitgebreid stil bij wat je op dit moment in je leven doet. Waar klopt het en waar twijfel je, waar stokt het en waar stroomt het. Wat heb je gecreeerd, met wat voor mensen omring je je. Ben je bezig met iets na te streven of met dat wat je inspireert en waar je van geniet?

Het in stilte met jezelf zijn vormt een belangrijk onderdeel van deze dagen. Hierdoor kun je in contact komen met delen van jezelf die in je normale leven ondergesneeuwd raken door de waan van de dag. 

We verblijven op een prachtige locatie, weg van snelwegen en andere drukte. Er is hierdoor maximale gelegenheid om werkelijk tot jezelf te komen.

 

Reacties deelnemers:

Eva: "Ik vond En Nu een heel bijzondere ervaring. Ik vond het fijn om een heel weekend stil te staan bij wat er op dat moment in mij leefde.  Het heeft mij gebracht dat ik zowel mijn kracht als mijn kwetsbaarheid helemaal kon voelen en uiten, zonder kritische en belemmerende gedachtes. Het proces was soms confronterend, maar door de veiligheid die er gecreëerd was, kon dat en de reactie die het bij me opriep, er helemaal zijn. Ik vond het bijzonder om de dingen die ik meemaakte met leeftijdgenoten die ik niet kende te mogen en kunnen delen en ook hun proces van dichtbij mee te mogen maken."

Roos: "Een confronterend weekend, een weekend waarbij je contact maakt wat er in jezelf omgaat. Het heeft me vertrouwen, geborgenheid en kracht gebracht. Ik kan weer liefdevol naar mezelf en anderen zijn."

Paul: "Het was spannend om zonder afleiding een periode in stilte door te brengen. Maar door me hieraan over te geven, kwam ik tot nieuwe inzichten over mezelf die me vandaag de dag nog steeds helpen. Het was fijn dat er ook veel begeleiding was zodat ik niet verdwaalde in mijn eigen bovenkamer."

Onno: "In de stilte ontmoet je delen van jezelf die normaal gesproken te zacht spreken om goed te kunnen horen. En juist hier begint de magie van ontdekken. Alleen, maar toch samen, ga je op een kleine reis van verwondering, verbinding en heling. De weg kent een hoop hobbels die je dankzij de fijne omgeving en begeleiding leert nemen."

 

 

e-max.it: your social media marketing partner