Eens per zes weken een avond samenzijn met leeftijdsgenoten die net als jij zichzelf beter willen leren kennen. Een avond om stil te staan bij hoe het met je gaat, als een soort onderhoudsabonnement. Om wakker te blijven en dingen waar je tegenaan loopt in je leven te onderzoeken.

We kijken samen naar vragen, zoals: wat heb je te doen of te laten en waarom, welke keuze maak ik, hoe ga ik om met afwijzing, frustratie, stress en ambities. Maar ook: hoe krijg ik meer zicht op wie ik diep van binnen ben en wat doe ik daarmee? We bieden handvatten om er in je dagelijks leven concreet mee aan de slag te kunnen.

Jouw individuele proces en vragen staan centraal. Ook wordt er soms een thema door ons ingebracht. Dit kan variëren van schaamte tot keuzestress en jezelf uitspreken.

Deze groep is bedoeld voor alle jonge mensen die al eens iets bij Better Be Me gedaan hebben. Dit kan individuele begeleiding zijn of deelname aan een groepstraject. Je kunt je per seizoen opgeven. Later instromen is na overleg in sommige gevallen mogelijk.


Oud deelneemster:
"De procesgroep mij wel een beetje door ’t afgelopen studiejaar heeft gesleept. Doordat ik steeds kon terugblikken op de vorige bijeenkomst en hoe ik er toen bij zat, kreeg ik door dat ik echt wel stapjes aan het maken was om steeds iets meer uit de weerstand te komen en me fijner te voelen. Wat ik heel erg fijn vond, is dat ik me altijd gehoord en gezien voelde. Door jullie en door de groepsleden. Want ik kon mezelf niet goed horen en voelen en zien. Maar nooit voelde ik me verplicht of gedwongen om uit mijn schulp te kruipen, of om ergens te zijn waar ik niet wilde zijn. Om me tijdens de bijeenkomsten steeds zo veilig te voelen, dat was me zo veel waard. Ik kijk er heel positief op terug."


e-max.it: your social media marketing partner