Verschillende vragen die ons gesteld zijn door jonge mensen, geven aan dat er behoefte is aan een groep die een langere periode bij elkaar is. Wij noemen deze groep een doorgaande procesgroep. Met deze groep bieden we een doorgaande lijn waarbij je acht keer per jaar bijeenkomt. Een groep met jonge mensen die zichzelf beter willen leren kennen.
Op deze avonden kun je met leeftijdgenoten spreken over wat er speelt in je leven en in jezelf. We kijken samen naar vragen, zoals: wat heb je te doen of te laten en waarom, welke keuze maak ik, hoe ga ik om met afwijzing, frustratie, stress en ambities. Maar ook: hoe krijg ik meer zicht op wie ik diep van binnen ben en wat doe ik daarmee? We bieden handvatten om er in je dagelijks leven concreet mee aan de slag te kunnen.

We werken met het individuele proces en met vragen van de deelnemers. Ook wordt er soms een thema door ons ingebracht. Dit kan variëren van schaamte tot keuzestress en jezelf uitspreken.

Deze groep is bedoeld voor alle jonge mensen die al eens iets bij Better Be Me gedaan hebben. Dit kan individuele begeleiding zijn of deelname aan een groepstraject. Je kunt je per seizoen opgeven. Later instromen is na overleg in sommige gevallen mogelijk.

e-max.it: your social media marketing partner